Rakennusliike Verraton

Tarinamme

Rakennusliike Verraton toteuttaa perustukset kohteeseesi vuosien ammattitidolla.

Rakentamiskohteisiimme kuuluvat pientalorakentajien tarvitsemien talonrakennuspalvelujen lisäksi monet yhdyskuntarakentamisen osa-alueet. Käytössämme on tehokas rakennuskalusto, ja palvelujamme täydentää yhtiön on oma maa-aines- ja betonituotanto sekä luotettavat kuljetuspalvelut. Kokonaispalvelumme on siten joustava ja tehokas.

Toimimme lähinnä Haukipudaksessa, Oulun alueella. Palvelemme yritysasiakkaita, asunto-osakeyhtiöitä ja omakotitalouksia.

  • Ammatillinen asiantuntija
  • Upea muotoilu
  • Tarkat rakentajat
  • Taattu laatu

Mitä tarjoamme

Talonrakennussalan ammattilaisena autamme teitä monenlaisissa eri projekteissa pienistä suurempiin kohteisiin. Käytössämme on kattava kalusto ja osaava henkilökunta, joka toteuttaa maanrakennukseen liittyvät työt ammattitaidolla. 

Talonrakennus

Huolellisesti ja ammattitaitoisesti tehdyt maapohja- ja perustustyöt ovat onnistuneen rakentamisen ehdoton edellytys.

Perustukset

Kun perustukset ovat kunnossa, myös rakennus voi hyvin ja kestää pitkään. Saat meiltä kaiken osaamisen ja työn mitä rakennuksillasi tarvitset. Meillä on kokemusta kaikesta mikä liittyy perustuksiin, pohjarakentamiseen ja pohjatöihin.

luotettava, laadukas ja verraton

Our expert team

You can use these sections to highlight the features of heading. Use these paragraphs to focus on the topic you want. Make sure you keep it short and attractive.

Juan George

CEO/ Vice President
yourmail@domain.com

Emma Kelly

CEO/ Vice President
yourmail@domain.com

Sean Black

CEO/ Vice President
yourmail@domain.com